Potpuni pregled vašeg poljoprivrednog poslovanja

Brz i jednostavan pristup informacijama i stručna pomoć za optimalno poslovanje

Brz pristup informacijama i stručna pomoć za optimalne rezultate

FarmLab usluge

Koristeći usluge FarmLaba imati ćete potpuni pregled nad vašom cjelokupnom poljoprivrednom situacijom. U svakom trenutku nudi vam se brz i jednostavan pristup informacijama sa svom potrebnom stručnom pomoći u poslovanju. Detaljnom analizom svih važnih faktora u poljoprivredi, vaše će gospodarstvo poslovati bolje nego ikad prije.

Analiza tla

analiza_tla_cover

Analizom tla napraviti će se ”krvna slika” svakog zemljišta tako da se zna u svakom trenutku što se mora napravit te koja pravila i načini obrade se moraju poštivati da se iz zemljišta izvuče njihov maksimum, a da pritom zemlja bude zdravija nego što je bila ikad prije.

Digitalizacija poljoprivrede

S digitalizacijom poljoprivrede omogućujemo svakom poljoprivredniku da u svakom trenutku ima pregled nad svim dijelovima svog gospodarstva. Moja Farma digitalizira sakupljene poljoprivredne podatke te vam na jasan način pruža poptuni pregled učinkovitosti poljoprivrednog gospodarstva.

Financijska analiza poslovanja

Koristeći uslugu financijske analize poslovanja poljoprivrednici će od sada imati cjelokupni pregled financijske situacije svog poslovanja uz trenutne cijene na tržištu. Ovimće se putem omogućiti će maksimalna zarada svakog gospodarstva znajući da se njihov cjelogodišnji trud i rad isplatio. 

Konzultacije poljoprivrednika

Kako je bitno da su naši poljoprivrednici u korak s vremnom i na razini svojih inozemih kolega koji upješno rade i žive od svojih poljoprivrednih poslovanja, FarmLab nudi kroz godinu različite oblike konzultacija i edukacija putem kojih će približiti svojim klijentima najnovije informacije iz agronomskog svijeta.

Kontaktirajte nas