Moja farma

Usluga Moja Farma omogućuje Vam da u svakom trenutku imate pregled nad svim elementima Vašeg gospodarstva. U paketu usluga Moja Farma nudimo sve informacije o Vašem gospodarstvu, a koje više nikad nećete morati tražiti na nijednom drugom mjestu.  

Moja Farma sadrži raspon usluga poput ”Farma TV”, ”Moje Kulture”, ”Agro-Tehno” i  ”Agronomski kalendar”.

Kontaktirajte nas za ponudu za jasan pregled svih elemenata Vašeg poljoprivrednog gospodarstva kroz uslugu Moja Farma.

FARMATV

FarmaTV nudi poljoprivrednicima potpuno novi uvid u vlastita poslovanja. Koristeći ovu uslugu poljoprivrednici će imati cjeloviti vizualni pregled svojih proizvodnih jednica i radova koji su na njima obavljeni. Kroz mapiranje i podjele u blokove, maksimalno ćemo pojednostaviti Vaše, dok će svako polje biti prikazano kroz nekoliko digitalnih oblika uz popratne informacije. 

Poljoprivrednici će ovim putem dobiti mogućnosti vidjeti sva svoja polja kroz satelitske snimke, fotografije s terena, ali i sam AgroNet prikaz polja.

MOJE KULTURE

Moje Kulture sadrže detaljne informacije o kulturama, sjemenju, gnojivima te sredstvima za zaštitu bilja korištenim na Vašem gospodarstvu. Ovim putem olakšati ćemo pristup informacijama potrebnim za maksimalnu efikasnost poslovanja i radova na polju. Također, u svakom trenutku znati ćete koja gnojiva te sredstva za zaštitu bilja koristiti u slučaju pojave specifične bolesti ili insekata na Vašem polju. 

Uz same informacije o svemu navedenom, usluga Moje Kulture sadrži prednosti i preporuke vezane uz korištene resurse u vašem poslovanju koje će uvelike olakšati vaš svakodnevni posao.

Poljoprivrednici će ovim putem dobiti mogućnosti vidjeti sva svoja polja kroz satelitske snimke, fotografije s terena, ali i sam AgroNet prikaz polja.

AGRO-TEHNO

Agro-Tehno je usluga za agronomsko i tehnološko planiranje i organizaciju. Putem ove usluge poljoprivrednicima pružamo plan i program strukturirane i detaljne izvedbe radova kroz cijelu godinu popraćenu najmodernijim načinima i pravilima obrade zemlje. 

Usluga Agro-Tehno osigurati će da su svi poljoprivredni čimebnici (poput kvalitete tla, korištene mehanizacije i infrastrukture te samog rada na polju) maksimalno usklađeni kako bi na taj način optimizirali Vašu poljoprivrednu proizvodnju.

AGRONOMSKI KALENDAR

Svi važni datumi za Vaše poslovanje se nalaze na jednom mjestu. U svakom ćete trenutku znati kada su obavljeni zadnji radovi na određenom polju te kada je vrijeme za sljedeće aktivnosti. 

Uz same radove na poljima i gospodarstvu pratiti moći ćete pratiti i datumi za prijave, fondove i subvencije, kao i klimatske uvjete za rast Vaših kultura. U slučaju da zaboravite provjeriti Vaše kalendare, naš će Vas sustav obavijesti putem mobilnog telefona ili nekog drugog kanala koji odaberete kako bi uvijek bili u korak s vremenom i obvezama. 

Kako će sve Vaše obaveze od sada biti na jednom mjestu, napokon ćete imati više vremena baviti se Vašim temeljnim aktivnostima.